Selena Gomez'den milyonları şaşırtan itiraf!..

Şarkıcı Selena Gomez, Lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli yaptırmak zorunda kaldığını, bu nedenle de sahnelerden uzak kaldığını açıkladı.

Selena Gomez'den milyonları şaşırtan itiraf!..
Sputnik'te yer alan habere göre ABD'li şarkıcı Selena Gomez, Facebook hesabından yaptığı bir paylaşımla böbrek nakli yaptırdığını duyurdu. En iyi arkadaşının böbreğini aldığını açıklayan Gomez, arkadaşıyla ameliyat sonrası hastane odasında el ele çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

25 yaşındaki Gomez Lupus hastalığına yakalandığını, bunun için geçen yaz medyada yer almadığını, yeni albümünün tanıtımını da yapamadığını açıkladı.

Gomez, hastalığı yenebilmek için böbreğe ihtiyaç duyduğunu, kendisine böbrek vermeyi ise en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın kabul ettiğini söyledi.

'BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPTI'

Gomez'in Instagram paylaşımında yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bazı hayranlarımın geçen yaz büyük ölçüde gözlerden uzak olduğumu ve gurur duyduğum müziğimi tanıtmak için çabalamadığımı farkettiğini biliyorum. Sebebi şu ki yakalanmış olduğun Lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli yaptırmam gerekiyordu. Genel anlamda sağlığımın düzelmesi için (dinlenmeye) ihtiyacım vardı. (…) Aileme ve harika doktorlarıma ameliyat öncesi ve sonrasında benim için yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Ve son olarak, arkadaşım Francia Raisa'ya minnetimi ifade edebilmek için uygun kelimeleri bulamıyorum. O bana hayatımın hediyesini verdi ve böbreğini bana bağışlayarak büyük bir fedakarlık yaptı."

Gomez paylaşımlarının arasında hastane yatağının ve ameliyat izlerinin fotoğrafına da yer verdi.