Sema Çelebi hayatının şokunu yaşadı!...

İş kadını Sema Çelebi'nin evinde çalışan Moldova uyruklu Diana C., 200 bin lira değerindeki mücevherlerle kayıplara karıştı...

Sema Çelebi hayatının şokunu yaşadı!...

Beşiktaş'taki evinde çalışan Moldova uyruklu Diana C.'nin kapıyı açmaması üzerine çilingir vasıtasıyla evine gireniş kadını Sema Çelebi, mücevherlerinin yerinde olmadığını fark etti. Durumu polise bildiren Çelebi'nin, “Geçen sene bir süre yanımda çalışan Diana C., beni telefonla arayıp, annesinin hasta olduğunu çalışması gerektiğini belirterek iş istedi. Ben de Cumartesi gelip başlamasını söyledim. Cumartesi geldi temizlik yaptı. Pazar günü ise 200 bin lira değerindeki mücevherlerimle birlikte ortadan kayboldu" şikayeti üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Şişli'de kaldığı adresi belirleyen polis, Diana C.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin üstünde ve kaldığı evde yapılan aramada çalınan mücevherlerin tamamı bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan Diana C. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Diana C. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜCEVHERLERİ TESLİM ALIRKEN POLİSE TEŞEKKÜR ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Sema Çelebi, mücevherlerini teslim aldı. Emniyete girerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çelebi, “Evde çalışan kadın mücevherlerimi aldı gitti. Ama sağ olsunlar, hırsızlık bürosu masası sayesinde 24 saatte her şey bulundu. Allah'a çok şükür. Ama çok büyük bir stres çektim. Şimdi mallarımı teslim almaya geldim. Kadın geçen sene bir süre yanımda çalışmıştı. Ondan sonra gitmişti. Bu sene yalvar yakar geldi Cumartesi geldi, Pazar günü aldı gitti hepsini. Tamamına kavuştum. Yani inanılır gibi değil. Gerçekten rüyada gibiyim" açıklamasını yaptı.

MEHMET AKTARAN