Sema Hunca toprağa verildi

Sarıyer'de iki günlük aramanın sonunda, ormanda takla atan otomobilinin içinde ölü bulunan Sema Hunca gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Sema Hunca toprağa verildi
Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre Bahçeköy'de oturan kozmetik devi Hunca'nın sahibi ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu eski üyesi Adnan Hunca'nın eşi 75 yaşındaki Sema Hunca, terzisine gitmek ve dolaşmak üzere evinden çıkmış fakat terziden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu.

Telefon sinyallerinin Fatih Ormanları bölgesinden gelmesi nedeniyle iki gün boyunca helikopter destekli aramalar sonucunda Sema Hunca'nın Bahçeköy orman yolunda takla atan otomobilinin içinde cansız bedenine ulaşılmıştı.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Hunca için dün Afet Yolal Vakfı Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Sema Hunca'nın üvey oğlu işadamı Tuncer Hunca ve yeğeni Gürhan Ozanoğlu, ablası Nezahat Ozanoğlu ve sevenleri katıldı.

Tuncer Hunca, 'Biz kazayı şüpheli buluyoruz. Adli Tıp ve polis raporlarını bekliyoruz. Olayın araştırılmasını istiyoruz' dedi. Cenaze kaldırılırken gözyaşı döken ablası Nezahat Ozanoğlu ise, "Evet kız kardeşimin ölümü bizim için şüpheli, araştırılmasını istiyorum" dedi. Cenaze namazının ardından Sema Hunca'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kırklareli'ne gönderildi.

Öte yandan Türkiye'nin Kozmetik devi Hunca kozmetiklerinin sahibi ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu eski üyesi 90 yaşındaki Adnan Hunca'nın evinde makineye bağlı olarak yaşadığı ve eşinin ölümünden haberi olmadığı kaydedildi.