Sema Şimşek'ten Yunanistan çıkarması!

Burak Hakkı’nın aşk trafiği karıştı. Eski eşi Sema Şimşek’ten bir türlü kopamayan Hakkı, önceki gün Yunan aşkı Hara Pappa ile fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Şimşek de soluğu oğluyla Komşu’da aldı.

Sema Şimşek'ten Yunanistan çıkarması!
Takvim'de yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, Yunan model Hara Pappa ile yeni bir aşka yelken açtı; eski eş Sema Şimşek de soluğu Komşu'da aldı. 10 yıllık evlilikleri 2012 yılında bitse de sürekli birbirlerinin hayatında olmaya devam edeceklerini açıklayan Sema Şimşek'le Burak Hakkı, yakışıklı oyuncunun rol aldığı tiyatro oyunu için Yunanistan'a taşınmasıyla ayrı düştü. Sema Şimşek, eski eşi Komşu'da hızlı çapkın kesilip Yunan spiker Konstantina Spyropoulou'nun ardından gönlünü Yunan model Hara Pappa'ya kaptırınca duruma hemen el attı.

MUTLULUK POZU DA VERDİ

9 yaşındaki oğulları Rüzgar'ı da alıp tabiri caizse Yunanistan'a çıkarma yapan Şimşek, eski eşiyle sosyal medyada mutluluk pozları verdi. Hakkı'nın yeni sevgilisiyle instagram'da aşkını ilan etmesinden bir gün sonra oğluyla Atina'ya giden Şimşek, Akropolis antik kentini gezip keyifli saatler geçirdi.

Eski manken ziyaret sebebini "Babamız gelemiyorsa biz gideriz. Babaoğul bu kadar ayrı kalmamalı" diye yazdığı mesajla dile getirse de "Başkasıyla mutlu olmak Burak'ın da hakkı" diye espriler yapıldı.

Sema Şimşek'ten Yunanistan çıkarması!