'Şen' aile tablosu mazide kaldı!

Şen Ailesi'nin bu mutluluğu artık geçmişte kaldı. Eltiler Begüm ile Aslı Şen arasındaki küslük, kardeşlere de sıçradı. Metin Şen, doğalgaz hisselerini Adnan Şen'e devredip şirketle olan bağını kopardı.

'Şen' tablo mazide kaldı!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre Türkiye'nin en gözde ailelerinden Şen Ailesi'nin dillere destan mutluluğu, artık tatsızlığa dönüştü. Aile arasındaki sıkıntılar, elti olan Begüm ile Aslı Şen arasındaki gerginlikle başladı. Uzun yıllardır araları açık olan eltiler arasındaki problem, Begüm ile Adnan Şen çiftinin büyük oğulları Alp Ali Şen'in vefatının ardından doruğa çıktı.

EĞLENCE SEKTÖRÜNE DALDI

Eltiler arasındaki küslük, geçtiğimiz ay ise kardeşlere sıçradı. Ailenin babası Ali Şen'in araya girmesi bile ne yazık ki yaşanan gerginliği bitiremedi. Adnan Şen'le yaşadığı sıkıntılar üzerine şirketten de ayrılmaya karar veren Metin Şen, doğalgaz işindeki hisselerini de ağabeyine devretti. Şen, aile şirketinden ayrılarak eğlence sektöründe hizmet veren şirketine ağırlık verdi.

GERGİNLİK, AÇILIŞA YANSIDI

Metin Şen, 'Dinesty' isimli şirketi adı altına Akmerkez'de 'Serafina' ve 'Brassarie Cognac' isimli iki restoran açtı. Geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan 'Serafina' isimli mekanın açılışına sadece Metin Şen ile eşi Aslı Şen'in katılması ise aile arasındaki gerginliği günyüzüne çıkardı. Bu arada Aslı Şen'in merhum 'Alp Ali Şen' adına kurulan vakfa destek olmaması da aile arasındaki gerginliği iyice tırmandırdı.