Senem Kuyucuoğlu sözlerinden çark etti!...

Kokain partisinde fotoğrafları çıkınca "Bana uyuşturucuyu ilk Tolga Karel verdi" diyen Senem Kuyucuoğlu soruşturmada polise yardımcı olmayınca açılan davada takipsizlik kararı verildi.

Senem Kuyucuoğlu sözlerinden çark etti!...
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre geçtiğimiz yıl kokain partisinde çekilen fotoğrafları internete düşen 2009 Türkiye Güzeli manken Senem Kuyucuoğlu, kendisine uyuşturucuyu ilk kez Tolga Karel'in verdiğini ve bu sebeple uyuşturucuya alıştığını iddia etmişti.

İddia üzerine ünlü oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Narkotik Suçlar Bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Senem Kuyucuoğlu savcılığa verdiği ifadesinde; ilk kez Tolga Karel'in evine gittiğinde uyuşturucu kullandığını ifade etti.

Karel'in daha sonra da uyuşturucu kullanmak için kendisini birçok kez evine davet ettiğini iddia eden Kuyucuoğlu, davetleri reddettiğini ileri sürdü.

Kuyucuoğlu, ünlü oyuncu ile birlikte ev partilerine gittiğini; uyuşturucu maddelerin farklı kişiler tarafından 17-25 arası genç kızlara ikram edildiğini gördüğünü anlattı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma sırasında dosyada ihbarcı olarak yer alan Kuyucuoğlu, ilk ifadesinde bildiklerini anlatsa da daha sonra kolluk kuvvetlerine yardımcı olmadı.

Yer gösterme ve ek ifade taleplerini geri çeviren Kuyucuoğlu, soruşturmanın ilerlemesini engelledi.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma da bu sebeple derinleştirilemedi. Tolga Karel hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verildi.

Kararda, Tolga Karel'in uyuşturucu madde temin etmek suçunu işlediğine dair Senem Kuyucuoğlu'nun ihbarı dışında dava açılmasını gerektirecek somut delile ulaşılamadığı kaydedildi..