Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden ayrılmasına üzüldüğünü söyledi.

Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması
Habertürk'te yer alan habere göre Güneş, milli takım teknik direktörlüğü konusunda yaptığı açıklamada, "Fatih hocanın ayrılmasına üzüldüm. Ben de o görevde yalnız kaldım. Fatih hocaya teşekkür borçluyuz, iyi işler yaptı." dedi.

Fatih Terim'in ayrılmasının Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin kararı olduğunu kaydeden Güneş, kendisine teklif gelip gelmediği sorusunu şöyle cevapladı:

"Beşiktaş teknik sorumlusu olarak hayırlı olmasını dilerim. Fatih hocayla her zaman görüşüyordum. Kendi şahsım adına konuşma yetkisine sahip değilim. O, yönetimdedir. Bana teklif gelmedi. Zaten gelecek olsa bile teklifin bana gelmesi bile doğru değil, teklif başkana gelmeli. Beşiktaş'ta mutluyum. Daha yeni 2 yıl kontrat uzattım. Bizim zaten bir milli görevimiz var o da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak."

BEŞİKTAŞ CEPHESİ: "ŞENOL GÜNEŞ, OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEKTİR"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne kimin getirileceği merak konusu... Ayrılığın ardından ilk iddialar; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçeceğine yönelikti. Beşiktaş cephesi bu iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

"Şenol Güneş gibi kamuoyu tarafından da başarıları taktir edilen, 2002'de Dünya 3'üncüsü yaptığı Milli Takım için çözüm odağı görülen bir teknik direktöre sahip olduğumuz için mutluyuz..

Ancak iki yıldır üstüste şampiyonluk yaşadığımız Şenol Güneş hocamızla bundan sonra da birlikte nice zaferler yaşamak düşüncesindeyiz.

Kamuoyunda Milli Takım için Şenol Güneş isminin ilk akla gelmesini anlaşılabilir buluyorum.

Ancak Beşiktaş takımının, camiasını ve taraftarının huzurunu bozacak sanal bir gündemin oluşturulmasını da yanlış bulurum, karşı çıkarım.

Şenol Güneş, 'Olmayacak duaya amin demektir.'

Beşiktaş olarak yeni sözleşme uzattığımız Şenol hocamızla ilgili tavrımız nettir.

Beşiktaş'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsak, bir o kadar da A Milli Takım'ın başarılı olmasını ve 2018 Dünya Kupası'nda olmasını bütün kalbimizle arzu ederiz."
Konular Spor Haberleri