Şenol Güneş'ten Quaresma'ya övgüler!

Güneş: “35 yaşında olmasına rağmen sahada basmadık yer bırakmadı. Quaresma antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Bunun da meyvesini maçlarda alıyor. Quaresma hepinize örnek olmalı.”

Şenol Güneş'ten Quaresma'ya övgüler!
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, 1 gol, 1 asist yaparak Kayserispor maçına damga vuran Quaresma üzerinden takım içinde performansından memnun olmayan oyunculara uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, karşılaşmada müthiş bir performans sergileyen Portekizli yıldız için “35 yaşında olmasına rağmen sahada basmadık yer bırakmadı. Kendisini tebrik ediyorum. Quaresma antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Bunun da meyvesini karşılaşmalarda alıyor. Quaresma’nın performansı herkese örnek olsun” dediği öğrenildi.

TÜM TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma’nın performansı kadar istatistikleri de göz dolduruyor. Geçtiğimiz sezon 5 gol 10 asistlik performansı ile takımının attığı 15 gole katkıda bulunan Quaresma, aynı rakama şimdiden yaklaştı. Bu sezon 2 gole imza atan Q7, şimdiden 7 asist yaptı ve toplamda 9 gole katkıda bulundu. Quaresma sezon başında Çin ve Katar’dan gelen cazip teklifleri geri çevirerek Beşiktaş’ta kalmıştı. Portekizli oyuncunun 2020 yılına kadar Kartal ile sözleşmesi bulunuyor. Quaresma futbol kariyerine son noktayı Beşiktaş’ta koymayı hedefliyor

GÜNEŞ’TEN MEDEL’E DE ÖVGÜ GELDİ

Öte yandan deneyimli çalıştırıcının Kayseri maçında sol bekte oynayan Medel içinde övgüler yağdırdığı belirtildi. Başarılı çalıştırıcının, “Koşmak, takım için kendini feda etmek, takımın katkısı için çalışmak önemli. Bunu yaptığımız zaman her şey kendiliğinden geliyor. Medel de performasıyla hepinize örnek olsun” dediği belirtildi. Şilili yıldız bu sezon 13  resmi maçta 1138 dakika sahada kaldı. Takımına skor olarak bir katkıda bulunamayan Medel, hırsıyla Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline geldi.
Konular Spor Haberleri