Sera Tokdemir'den duygulandıran 'baba' mesajı

Oyuncu Sera Tokdemir babası Ahmet Tokdemir'in vefatının ikinci yılında son derece duygusal satırlar içeren bir paylaşımda bulundu.

Sera Tokdemir'den duygulandıran 'baba' mesajı
Sözcü'de yer alan habere göre Nisan ayında Cihangir’de düzenlediği bir parti ile 37. yaşını kutlayan Sera Tokdemir, yaklaşan Babalar Günü arefesinde iki yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Tokdemir hakkında bir paylaşımda bulundu.

Onun kaybından duyduğu üzüntünün kalbinden hiç eksilmediğini belirten Tokdemir şunları yazdı: “Biri gider, zannedersin dünyada kimse kalmamış… Sonra o ‘biri’ dünyadan gittiği gibi gelir zaten mesken tuttuğu kalbinin en içine… Bir bakarsın dünya içinde çoğalmış… Ölüm… Sahi nedir ölüm? Bir dönüşüm ise ölüm; en yakışıklı melek sensin babam. Bugün tam iki sene oldu sesine kokuna ve bedenine sarılmayalı… Bugün tam iki sene oldu ben büyüyeli kocaman olalı… Bugün aynı zamanda 36 yıl; ben senin hep küçük kızın kalalı… Senden hep bir hatıra kalsın istediğimde, aynaya bakıyorum ve senin varlığından bana kalan en muazzam armağanın senin kızın olmak olduğunu görüyorum… Hasretin geliyor arada… Kapıları vuruyor ve ben içeride yokum… Bilmediğim bir yerde, bildiğim her şekilde seni çok seviyorum… Seni özlemenin bile bir şanı var… Gülümsüyor insan seni düşünürken… Allah’a şükür,sana teşekkür; susarken bile konuşabilen bir babam olduğu için babam sen olduğun için Ahmet Tokdemir."

Sera Tokdemir'den duygulandıran 'baba' mesajı