SERAY'I TRANSİT GEÇTİ!..

Gönül Yazar, şen kahkahalı sunucuyu nasıl transit geçti?

SERAY'I TRANSİT GEÇTİ!..

Geçtiğimiz akşam sahiplerini bulan MÜYORBİR ödül töreninde Gönül Yazar'ı anons eden Seray Sever, Yazar'ın seyircilere doğru yönelerek selam vermesini "Önce alkışını alacak hiç bizi görmedi. Gönül Hanım vallahi en profesyonelsiniz..." şeklinde eleştirirken Yazar'a evliliklerinin sayısını sordu. Yazar'dan "Size ne?" yanıtını alan Seray şaşkınlığa uğrarken Yazar, Sever'e "Çok kafayı çalıştırırsan bir altılı da sen bulursun. Ben sana odada taktik veririm" diyerek sözlerine devam etti...

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..

********

Bu Seray Sever, kimden torpillidir ki, Ali Kocatepe gibi müziğe yıllarını adamış bir beyefendinin yanında, böylesi önemli bir ödül töreninde sunucu olarak görev alabiliyor?

Sunuculuğun eğitimini almış onlarca TRT sunucusu varken skandallarıyla gündemde olan bir insanın TRT gibi bir kurumda yayınlanan canlı yayında ne işi var anlayabilmiş değilim?..

Neşet Ertaş, Nesrin Sipahi, Tülay German, Adnan Şenses, Ayten Alpman, Mustafa Sağyaşar, Şevket Uğurluer, Yaşar Özel gibi duayen isimlere ödül verilirken hanımefendi kahkahalarla gülüyor. Her şeye gülünür mü böyle yahu?..

İnsanda biraz izan olur!....

Senin yaşın kadar, sanata emek vermiş sanatçıların ve canlı yayında milyonlarca TRT izleyicisinin karşısındasın, bu nasıl bir laubaliliktir?

Ayrıca sayıyla kendine gel, öyle konuş...

Karşında Gönül Yazar gibi alnının teriyle, tırnaklarıyla kazıyarak şu anki sarsılmaz tahtına erişmiş bir sanatçı var...

Onun evliliklerinin sayısını sormak sana mı kalmış?

Bu arada ne oldu Sait Koç'un oğlu?... 

O zaman da yazmıştım Sait Koç seni gelin olarak kabul ederse bende Japon olurum diye...

Ben tahminlerimde kolay kolay yanılmam...

İşte senin gibiler kendi g......deki kazığı hissetmez ama elalemin gözündeki çöpü görüyor.

Kısacası "kerameti kendinden menkul" bir hatunsun vesselam!..

Sacit Aslan