Galatasaray'da Serdar Aziz şoku

Sigthorsson’dan sonra Serdar Aziz’de de menisküs yırtığı tespit edildi. Yıldız futbolcunun ameliyat olacağı açıklandı... İzlandalı forvet gibi Serdar'ın da dört hafta oynamayacağı bildirildi... Aslan 10 günde 2 önemli transferinin sakatlığı ile adeta sarsıldı.

Serdar Aziz şoku
Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'da Sigthorsson'dan sonra Serdar Aziz şoku yaşanıyor. Sezon başında 4.5 milyon Euro gibi astronomik bir rakama transfer edilen Serdar Aziz'de menisküs yırtığı tespit edildiği ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlanan 25 yaşındaki stoperin sol diz dış menisküsünde yırtık olduğu belirlendi.

Kayserispor maçı kafilesine dahil edilmeyen Serdar'ın kulüp doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edileceği açıklandı. Tecrübeli savunma oyuncusunun 1 ay kadar sahalardan uzak kalacağı belirtilirken Serdar'ın 4 maç daha oynamasının zor olduğu öğrenildi. Serdar'ın da bu haberle moralinin çok bozulduğu belirtildi.

MİLLİ MAÇ ARASINDA İKİ SAKAT VERDİ

Sezona şanssızlıklarla başlayan Galatasaray iki tranfserinin sakatlanması ile büyük şok yaşıyor. Eren Derdiyok'la birlikte forvet için alınan Kolbeinn Sigthorsson da aynı Serdar Aziz gibi menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat geçirmişti. Bu iki futbolcu Sarı-Kırmızılılar'ın sırasıyla Kayserispor, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

BASKETBOLDA DA 4 SAKATLIK VAR!

Galatasaray sadece futbol şubesinde değil kulüp olarak şanssız bir dönemden geçiyor. Sarı-Kırmızılıların futbol takımında sakat sayısı artarken, basketbol takımlarında da benzer bir durum var.

Kadın basketçi Meltem Yıldızhan da sakat. Erkek takımında ise Russ Smith, Nenad Krstic ve Vladimir Micov'un da sakatlıkları bulunuyor. Kristic, Meltem ve Micov'un sakatlıklarının ciddi olduğu açıklandı...
Konular Spor Haberleri