Serdar Bilgili çapkınlıkta hız kesmiyor

Geçtiğimiz ay Aslı Mavitan ile mutluluk pozları veren Serdar Bilgili, çapkınlıkta hız kesmiyor. Mavitan’ın ailesinin yanına gitmesini fırsat bilen ünlü iş adamı, boş durmadı.

Serdar Bilgili çapkınlıkta hız kesmiyor
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre son dönemde özel hayatındaki gelişmelerle manşetlerden inmeyen Serdar Bilgili, çapkınlıkta gaza bastı. Ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le boşandıktan sonra adı aralarında Hakan Uzan'ın eski eşi Özlem Kızılkaya'nın da olduğu birçok güzelle anılan iş adamı, geçtiğimiz ay ise gönlünü sunuculuktan oyunculuğa transfer olan Aslı Mavitan'a kaptırmıştı.

Mavitan, geçtiğimiz hafta bayram tatili için soluğu ailesinin yanında aldı. İş adamı da bunu fırsat bildi.

KAHVE İLE KOYU SOHBET

Bilgili, önceki gün Bodrum'da demirli yatında iki güzeli ağırladı. Yalıkavak Palmarina'da demirli 'Extreme' adlı 4 milyon euro'luk (yaklaşık 30 milyon lira) ultra lüks yatında iki hanımefendiyle kahve içerken objektiflere takılan Bilgili'nin özellikle de hemen yanında oturan sarışın güzelle koyu bir sohbete dalması dikkat çekti.

İşlerinden çok, özel hayatıyla anılan 56 yaşındaki Bilgili'nin yine güzellerle objektife yakalanması da "Ünlü iş adamının hızına yetişmek mümkün değil" yorumunu da beraberinde getirdi.