Serdar Ortaç: "Ben de pahalıyım"

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Bebek sahilinde bisiklet turu yaparken görüntülendi.

Serdar Ortaç: "Ben de pahalıyım"
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre Emirgan’daki evinden Bebek’e kadar bisiklet süren Serdar Ortaç, “Aranjörler çok para istiyor” dediği iddiası hakkında, “Öyle bir açıklama yapmadım. Canlı yayında hayranlarımla konuşurken ‘Albüm yapıyor musun?’ dediler. ‘Yapamıyorum çok pahalı’ dedim, espri yaptım. ‘Aranjörlere baksana çok pahalı, dünya para istiyorlar’ dedim” ifadelerini kullandı.

Aranjörlerle birlikte çalıştıklarını vurgulayan şarkıcı, “Ben hiç meslektaşımın emeğine laf eder miyim? Aynı ekmeği yiyoruz. Ben besteyi yapacağım, o da müziği yapacak ki kazanalım” dedi.

Serdar Ortaç, aranjörler gibi kendisinin de pahalı olduğunu belirterek, İşin aslı pahalı olanlar da var. Ona bakarsan ben de pahalıyım, konserlerim pahalı çünkü masrafım pahalı ama hiçbir aranjöre laf etmem. Bindiğin dalı kesmek gibi bir şey” şeklinde konuştu.

"HERKES ESPRİ YAPTI"

‘İki Deli’ şarkısında düet yaptığı meslektaşı Hande Yener’in "Serdar parayı kumarda harcamayı seviyor, müzisyenlere cimrilik yapmasın lütfen" diyerek kendisini eleştirmesi hakkında Serdar Ortaç, “Onlar espri yaptı, herkes espri yaptı. Ben öyle bu hayatı çok dikkate almıyorum” dedi.

Sekiz şarkılık albüm çıkaracağını açıklayan popçu, “Çok güzel şarkılar yaptım. 8 şarkılık bir albüm yapacağım” dedikten sonra bisikletiyle evinin yolunu tuttu.