Serdar Ortaç'ın beygir sevinci!

Hayat, eşinin isteğiyle ABD’ye taşınan Serdar Ortaç’a güzel… Reklam karşılığı Amerika’da 2 milyon 220 bin TL’lik iki villa sahibi olan popçuya, şimdi de Türk dostu tarafından 150 bin liralık yarış atı hediye edildi.

Serdar Ortaç'ın beygir sevinci!
Takvim'den Aydın Hamza'nın özel haberine göre şarkılarıyla Türkiye'de milyonların gönlünü fetheden Serdar Ortaç, aylar önce yerleştiği ABD'deki popülerliğini de fırsata çevirdi… Geçtiğimiz haftalarda eşi Chloe Loughnan'la bir Türk müteahhidin Amerika'da inşa edeceği projesinin tanıtım filminde oynayan Ortaç, karşılığında 600 bin dolar (2 milyon 220 bin TL) değerindeki 2 villayı kabul etti.

AT YARIŞININ ÇILGIN TÜRKLER'İ...

Ünlü popçuya bu kez de ABD'de at yetiştiriciliğiyle ilgilenen Türk baba-oğul tarafından bir İngiliz atı hediye verildi. Bugüne kadar yetiştirdikleri atları ABD'deki yarışlarda büyük başarılara imza atan Tuncay Kantarmacı ile oğlu İlkay Kantarmacı, Serdar Ortaç'a 150 bin lira değerinde bir at armağan etti. Yarışlardaki kazançlarıyla ABD'de atlarından para kazanan 25 bin kişi arasında ilk 200'e giren baba-oğul, ünlü popçuyla geçtiğimiz gün Miami'de buluştu. İlkay Kantarmacı ile aynı zamanda yakın da dost olan popçu, hediye atla havalara uçtu.

ORTAÇ ADINA KOŞACAK...

Toplam 21 atı olan baba ile oğulun Ortaç'a hediye ettiği İngiliz atı, New Jersey'deki hipodromda düzenlenen yarışlarda koşacak. Böylece Chloe Loughnan'ın isteğiyle Türkiye'deki kariyerine ara verip ABD'ye yerleşen Serdar Ortaç, bir süre sonra da reklam karşılığı sahip olduğu villada oturup yine kendisine hediye edilen yarış atı sayesinde de cebini doldurabilecek...

KUMAR TEPKİSİ

Yıllardır kumar bağımlılığıyla bilinen ve bu kötü alışkanlığından kurtulmaya çalışan Ortaç'ın yarış atı sahibi olduğunu öğrenen hayranları popçuyu sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu.