Serdar ve Chloe Mesut Yar'a konuk oldu

Serdar Ortaç ve eşi Chloe CNNTürk'te yayınlanan "Burada Laf Çok"ta Mesut Yar'ın konuğu oldu.

Serdar ve Chloe Mesut Yar'a konuk oldu

CNNTürk'te yayınlanan "Burada Laf Çok"ta Mesut Yar sordu, Serdar Ortaç ve eşi Chloe yanıtladı...

Sinirli bir adam mısın?

SO-Asabiyimdir evet.

Ne bozar sinirlerini?

SO- İş disiplinsizliği canımı çok sıkar. Konser öncesi yanlış bir iş olunca canım çok sıkılır. Parlarım ama sonra pişman olurum. Üzülürüm hemen. Ulan niye bağırdın derim. Keşke yapmasaydım derim. Rahmetli babamda aynıydı. Chloe dünyanın en pozitif kadını. Hiçbir şeye kızmaz. Bana tahammül ettiğini düşün işte.

Chloe Türçe öğrenmesi nasıl oldu?

SO- 3 sene flört ettik. 1 sene nişanilı kaldık. Bu dördüncü senemiz. Hiç Türkçe konuşmadı. Bir sabah bir kalktı meğerse kahvaltı yaparken evdeki hanımlarla sabah akşam Türkçe seyrediyormuş.

Bir baktım bülbül gibi şakıdı. O tarihe kadar hakkında Türkçe konuşuyordum arkadaşlarımla. Kadın bir kustu o sabahtan sonra. Sen bana şu tarihte bunu dedin, bu tarihte bunu dedin, hepsini söyledi.

Artık Chole’nın dedikodusun yapamıyorum.

Eşinin ailesiyle tanışması nasıl oldu?

SO- Ben babasından istemeye gittiğimde İrlanda’ya düşündüm yaşım 45, yaşı 23. Negatif olabilecek bir sürü şey var. Neden beni seçer? Babasıyla oturduk. Uzun uzun konuştuk. Babası “Ben de söyledim, uyardım evleneceğim diyor başka bir şey demiyor” dedi.

Babası sizden küçük mü?

SO- Bir yaş küçük. Baldızım 3 yaşında. Kayınbiraderim 9 aylık. Bu yaz geldiler ben baktım. Son sözüm dünyanın en güzel şeyi evlilik. 45 sene beklemişim. Hayatımın kadınını bulmuşum. O yüzden hiçbir şey umurumda değil. Ben Chloe ile yeniden doğdum. Benim için önemli olan odur. 

Hastalığın hakkında son gelişmeler nasıl?

Biriyle tartışmayı sevmiyorum. Cevap vermeyi sevmiyorum. İçime atıyorum. Bu yüzden MS hastası oldum. Şimdi iyiyim. Taş gibiyim. MS geçecek bir hastalık değil. Ömür boyu bu hastalıkla yaşamayı öğrendim. Ayaklarım ve elim uyuşuk ama yine de iyiyim. MS’in bir sürü kademeleri var.

Ben birinci kademedeyim. Üçüncü kademesi şöyle kalmak. (yatalak olmayı ima ediyor) Öyle kalmamak için her gün bisikletime biniyorum.  Chole beni her gün uyandırır. Kahvaltıdan sonra bisikletlere atlar bütün sahili bisikletle gezeriz. Ayaklarımı güçlendiriyor. Ayaklarım kas olsun diye değil. Günlük aktivitelerimi yapabilmek için ayaklarımı güçlendiriyor.

Programdan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...