Serena Williams: 'İstanbul'a doyamadım'

İstanbulun ev sahipliğinde üçüncü ve son kez düzenlenen WTA Championshipte kupayı kaldıran Serena Williams kente şehir turuyla veda etti.

Serena Williams: 'İstanbul'a doyamadım'

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonun finalinde Çinli Li Na'yı mağlup ederek bu turnuvada toplamda dördüncü, üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Dünya 1 numarası tenisçi, uzun bir sezonun stresini atmak için soluğu tarihi yarımadada aldı. Bir gün öncesinde oynadığı final maçının ardından geç saatlerde Kuruçeşme'deki Sortie gece kulübünde düzenlenen partiye katılan 32 yaşındaki tenisçi yorgunluğuna rağmen düne erken başladı.  

Sabahın erken saatleriyle birlikte yola çıkan ve Kapalıçarşı başta olmak üzere bölgede birçok mekanı arşınlayan ABD'li raketin gezintisinde yanında Milliyet vardı. Fransız çalıştırıcısı ve aynı zamanda sevgilisi Patrick Muratoglu ile meraklı bakışlar altında alışveriş yapan, döner yiyerek karnını doyuran ve birçok mağazanın vitrinini inceleyen yıldız raket, 3-4 adet el işi halı, bir kaç tane kendisi için çanta ve çeşitli aksesuarlar satın aldı.

Esnafın ve halkın yoğun ilgisine maruz kalan yıldız tenisçi, “İstanbul'u çok seviyorum. Burada geçtiğimiz yıldan bu yana çok güzel zamanlar geçirdim. Özellikle salonda bana verilen desteği hiç unutmayacağım. Türkiye'deki turnuva sona erdi. Ama gelecek yıllarda tekrar gelmek ve bu güzel ülkeyi gezmek istiyorum. İstanbul'a doyamadım” dedi. İstanbul'un son sultanı, sevgilisi Muratoglu ile birlikte akşam saatlerinde Paris uçağına binerek Türkiye'den ayrıldı.  

ONUR DİNÇER




Konular Spor Haberleri