Serenay Sarıkaya 25'inde liseli oldu

İlk sinema filminin heyecanını yaşayan Serenay Sarıkaya, liseli genç bir kıza hayat veriyor. Rol gereği okul yıllarına geri dönen oyuncunun yeni görüntüleri medyaya yansıdı.

Serenay Sarıkaya 25'inde liseli oldu
Milliyet'te yer alan habere göre Serenay Sarıkaya, başrolünü Nejat İşler’le paylaştıkları ‘İkimizin Yerine’nin vizyonu için gün sayıyor. Yapımını TAFF Film’in üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı ve yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı filmle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Oyuncu, ilk sinema filmi için okul yıllarına geri döndü. Çiçek adlı genç bir kızı canlandıran Sarıkaya, lise öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.

Küçük bir kasabada yaşayan ve aile baskısından sıkılan Çiçek’in hayatı, edebiyat öğretmeni Doğan (Nejat İşler) sayesinde farklı yöne doğru ilerler. Doğan her ne kadar Çiçek’ten uzak durmaya çalışsa da onun kendisine aşık olmasını engelleyemez. Bu durum, sadece ikisinin değil, bir ailenin de kaderini belirler. Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven’in de rol aldığı film, 21 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

Serenay Sarıkaya 25'inde liseli oldu