Serenay Sarıkaya günlük stiliyle dikkat çekiyor

Oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te bir kuaför çıkışında görüntülenmiş, giydiği göğüs dekolteli kıyafetle kendisinden söz ettirmişti.

Serenay Sarıkaya günlük stiliyle dikkat çekiyor
Sözcü'de yer alan habere göre ‘Fi’ dizisinin yeni sezonu için sabırsızlandığını söyleyen Serenay Sarıkaya günlük hayatında tercih ettiği kıyafetlerle dikkat çekiyor. Oyuncu Kerem Bursin’le birlikte uzun soluklu bir ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya geride bıraktığımız sezona damga vuran ve cesur sevişme sahneleriyle dikkat çeken ‘Fi’ dizisinde başrolde oynamıştı.

Günlük hayatında muhabirlerin kendisini görüntülenmesinden rahatsızlık duymayan ve pek çok ünlünün aksine magazin basınıyla barışık olan Serenay Sarıkaya önceki gün Bebek’te bir kuaföre gitmiş ve buraya giderken tercih ettiği göğüs dekolteli kıyafetle dikkatleri üzerine çekmişti.

Güzel oyuncu dün de bir AVM’de görüntülendi… Yine dikkat çekici bir kıyafetle üzerinde büyük fiyonklar bulunan mini bir etekle poz veren Serenay Sarıkaya sadece davetlerde değil günlük hayatında da cesur kıyafetler tercih ettiğini ortaya koydu.