Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor"

İki yıldır birlikte olduğu Kerem Bürsin’in kendisine iyi geldiğini söyleyen Serenay Sarıkaya, “Bir kadın olarak kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor"

Serenay Sarıkaya Instyle dergisine kapak oldu. Puhu TV’de yarın akşam ilk bölümü ekrana gelecek ‘Fi’de dansçı ‘Duru’ karakterine hayat verecek olan oyuncu, “Bir yıldır hem bedensel hem de zihinsel olarak bir dansçı disiplinine erişebilmek için çalıştım. Hazırlık dönemi çok acılıydı. Haftanın üç günü jimnastik ve akrobasi yaptım. Zeynep Tanbay’dan iki gün ikişer saatten dans dersi aldım” dedi.

Yaz aylarında da sinema filmi yapmayı düşündüğünü söyleyen Sarıkaya, “Uzun zamandır bir müzikalde oynamanın hayalini kuruyorum. Umarım yakın zamanda gerçek olur” şeklinde konuştu.

‘Şanslı hissediyorum’

Kerem Bürsin’le güzel bir ilişki yaşadıklarını söyleyen oyuncu, “İkinci yılımıza giriyoruz. Onun çok özel bir ruhu var ve bana iyi geliyor. Bir dünya insanı olduğunu düşünüyorum. Bir kadın olarak kendimi çok şanslı hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Hollywood hayaliyle ilgili konuşan Sarıkaya, “Kariyerimde böyle bir şey yaşamak isterim ama zorlayarak yapmayı seven biri değilim” ifadesini kullandı.

Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor"

Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor" - Resim : 2

Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor" - Resim : 3

Serenay Sarıkaya: "Kerem bana iyi geliyor" - Resim : 4