Seri cinayetler işleyen katil zanlısı yakalandı

İzmir'de 3 gecede 3 kişiyi 7,65 milimetre silahla öldüren seri katil bu sabah erken saatlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde içinde yakalandı.

Seri cinayetler işleyen katil zanlısı yakalandı

Üst aramasında 4 bin Euro ve pasaport çıkan zanlının Yunanistan üzerinden yurt dışına kaçmayı planladığı üzerinde duruluyor. Polis, kent halkına korku dolu günler yaşatan katili görgü tanıklarının ifadesine dayanarak çizdiği bu robot resimle arıyordu.

İzmir’in Balçova ilçesinde bankacı Esra Yaşar ve üniversiteli Ayşe Selen Ayla ile Konak’da aynı yöntemle ’Azra’ takma adlı transseksüel 30 yaşındaki Mustafa Has’ı başından vurarak öldüren seri katil İzmir’den giden özel bir ekip tarafından Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yakalandı. Sorgulanmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürülüğü’ne götürülen katil zanlısının kimliği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yapılan üst aramasında 4 bin Euro para ve pasaport bulunan zanlının Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası üzerinden yurtdışına kaçmayı planladığı tahmin ediliyor.

3 kardeşi gözaltında

Bu arada Bodrum’da yakalanan zanlının İzmir’de yaşayan 3 kardeşi de gözaltına alındı.

Silah ve maktullere ait eşyalar bulundu

İzmir’deki cinayetlerle ilgili Bodrum’da gözaltına alınan zanlının Mardin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki H.A. olduğu ve cinayetlerde kullanılan silah ile maktullere ait bazı eşyanın da zanlıda ele geçirildiği öğrenildi.