Serkan Uçar içini döktü: "Bir anlık sinirle söyledim"

Serkan Uçar'ın eski eşi Ece Erken’e, “Para ödemek istemiyorum” diyerek nafakadan vazgeçmesi karşılığında oğluna kendi soyadını vermesini teklif ettiği iddia edilmişti...

Serkan Uçar içini döktü: "Bir anlık sinirle söyledim"

Konuyla ilgili Habertürk'e konuşan Uçar şu ifadelerde bulundu:

‘PARASIZ KALINCA KAPININ ÖNÜNE KONDUM’

Şu mevzuyu anlatır mısın Serkan? “Eymen’e kendi soyadını ver” dedin mi?


Evlendiğimde 25 yaşımdaydım. Herkesin başına gelebileceği gibi ben de bir gençlik hatası yaptım. Aslında ailemin hatasıydı. Çünkü bana “40 yaşında kadınla, geçmişi ortada” diye baskı yaptılar.

Ben de onu korumak zorunda hissettim. Özellikle de abime inat kimseye haber vermeden İzmir’de evlendim ve sonucunda etrafımdaki herkesi kaybettim. Baskı altında bana yaptırılan düğünüme annemi ve babamı zorla getirttim.

Tüm bu süreçte aile şirketimizle alakam kesildi ve tüm ortaklıklarım elimden alındı. Hırs yaptım, kendime yeni bir hayat, yeni bir iş kurdum, kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ama bir yandan mutsuz bir evlilik, bir yandan da aile baskısı derken başarısız oldum ve parasız da kalınca kapının önüne kondum.

Tüm bu kargaşa dönemimize bir de hamilelik eklendiğinde kendimi babalığa hazır hissetmiyordum ama son şansı olduğu, bir daha hamile kalamayacağı konusunda ısrar edince saygı gösterdim.

İyi ki de doğdu canım dediğim, ayda bir kere için bin bir sorun çıkartılarak görebildiğim bir oğlum var ama şükür. Bu tarz haberlerle gündeme gelmek bir baba olarak en çok beni rahatsız ediyor.

Sessiz kaldığım için sanmayın ki her şey dışarıdan size yansıtıldığı gibi. Sinirle söylemiş olabilirim ve ben hayatta olduğum sürece çocuğumun soyadı değişmeyecek, değişmesi mümkün olmayacak.

‘YAŞADIKLARIMDAN YORULDUM’

Tamam ama “Senin hiç suçun yok” da diyemeyiz...


Demiyorum zaten... Hatalı yönlerim var.

Neden oğlunla 22 aydır yatmadın, uyumadın?

Ben onu ayda 1 kere görene kadar bile neler yaşıyorum. Yatmama asla izin verilmedi ki.

10 aydır neden görmüyorsun oğlunu?

Olur mu öyle şey? Daha son görüş gününde gördüm, birlikteydik.

Neden mahkemeye vermedin, uğraşmadın peki?

Yoruldum, yaşadıklarımdan yoruldum.