Serkan Uçar ve Ceylan Çapa Marmaris'te!

Ceylan Çapa ailesinin ilişkisine karşı çıktığı Serkan Uçar’la gizli gizli görüşmeye devam ediyor. Annesinin Fransa’ya gitmesini fırsat bilen sosyetik güzel, soluğu Uçar’la birlikte Marmaris’te aldı.

Serkan Uçar ve Ceylan Çapa Marmaris'te!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre sosyetenin gözde bekarlarından Ceylan Çapa ile Ece Erken'in eski eşi olarak adını duyuran Serkan Uçar'ın aşkının gizli saklı devam ettiği iddia edildi. Uçar'la adının aşk dedikodusuna karışmasından sonra annesi Şebnem Çapa'dan "O şahıs bizimle denk değil. Ailemizin adını lekeliyorsun. O adamla görüşmeni yasaklıyorum" dediği konuşulmuştu.

Annesinin sert çıkışından sonra Serkan Uçar'ın instagram'dan kendi fotoğrafına yaptığı yorumları bile silen Ceylan Çapa, ilişkiyi apar topar bitirmişti.

MARMARİS KAÇAKLARI

Ancak Çapa'nın aşkını gizli saklı yaşadığı ortaya çıktı. Annesi Şebnem Çapa'nın Fransa'ya tatile gitmesini fırsat bilen sosyetik güzel, soluğu Marmaris'teki D Hotel Maris'te aldı.

Ceylan Çapa'ya bu tatilinde Serkan Uçar'ın da eşlik ettiği öğrenildi. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen Uçar'la tatile çıktığı konuşulan Ceylan Çapa'nın bu tehlikeli aşk oyunu ise kulaktan kulağa yayılmaya başladı...

Serkan Uçar ve Ceylan Çapa Marmaris'te!