Sevcan Orhan eski eşe nispet mi yaptı?

"Bir süredir dillerde olan türkücü Sevcan Orhan ile eski futbolcu Hasan Şaş'ın aşkı, bir fotoğrafla resmen belgelendi!"

Sevcan Orhan eski eşe nispet mi yaptı?
Sabah'tan Sinan Özedincik'in yazısı...

O FOTOĞRAFI ESKİ EŞE NİSPET İÇİN PAYLAŞTI

Bir süredir dillerde olan türkücü Sevcan Orhan ile eski futbolcu Hasan Şaş'ın aşkı, bir fotoğrafla resmen belgelendi! Genç türkücü, sevgilisiyle yanak yanağa çektirdiği aşk pozunu, telefonundaki 'WhatsApp' uygulamasına profil fotoğrafı olarak yükledi. Sevcan Orhan, kısa bir süre sonra ise fotoğrafı hemen kaldırdı. Bu arada Hasan Şaş'ın 11 yıllık eşi Sibel Hanım'dan boşanmasına gerekçe olarak gösterilen türkücü, Şaş'la düğün hazırlıklarına başladı. Sevcan Orhan ile Hasan Şaş'ın yaz sonunda evleneceği konuşuluyor. Hasan Şaş'ın 2 çocuğunun annesi olan 11 yıllık eşi Sibel Hanım'dan 14 Şubat 2013'te boşanmasına Sevcan Orhan sebep gösterilmişti. Mutlu bir beraberlik yaşadığını söyleyen Sevcan Orhan, "Benim açtığım dava yuva yıkan kadın iftirasına karşıdır. Bana kimse ilişkin var mı diye sormadı. Ben bekar, Hasan bey bekar... İnsan her zaman âşık olmuyor. Ben ailemin yüzünü eğdirecek bir şey asla yapmam. Benim ilişkim Hasan Bey boşandıktan 2, 2.5 ay sonra başladı. Biz çok temiz bir ilişki yaşıyoruz" dedi.

Bu iddia ilk çıktığında her iki taraf da hem yalanlamış hem de dava açmıştı. Şimdi ise birlikteliklerini kendileri ilan etti. Sizce bu ilişki gerçekten de Hasan Şaş boşandıktan sonra mı başladı?
Hasan Şaş'ın, eşi kendisinden yüklü bir tazminat istemesin diye bu iddianın çıktığı zaman yalanlama yaptığını düşünüyorum. Hatta garantilemek için dava bile açtı. Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in adı birlikte anılmaya başladığı Aralık ayında ben Gülben'i arayıp sorduğumda yok öyle bir şey dedi. Aradan 7 ay geçti birlikte fotoğrafları çıktı. Niye o zaman öyle dedin diye sorarsan, "O zaman yoktu" derler. Varmış ki dedikodusu çıkmış. Ya o dönemde kariyerlerini düşünüp sakladılar ya da daha ilişkinin çok başındalar diye yalanladılar. Bu hikâyeden yola çıkarak diyebilirim ki Hasan Şaş'ın eşinden boşanma nedeni Sevcan Orhan olabilir. Boşanma arifesinde bu ilişkiyi kabul etmiş olsaydı yüklü bir tazminat öderdi. Bir de utanmadan dava açtı. Şimdi ise kimse onları görüntülememişken kendileri birlikte olduklarını ilan etti.

Sevcan Orhan'ın, Hasan Şaş'ın eşine nispet yapmak için o fotoğrafı paylaştığını düşünüyorum. Sevcan Orhan'ın açıklamaları da zaten çok enteresan. O zaman yoktu diyor ama hep de bunu söylüyorlar. O zaman yoktu da şimdi mi oldu? Her ikisi de iddialar ilk çıktığında dava açmıştı. Dava sırasında mı tanışıp aşk yaşamaya başladılar? Bazen düşünüyorum acaba biz iki ismi yan yana yazınca onlar haberi okuyup aşk yaşamaya mı başlıyorlar? Eğer biz insanların akıllarında olmayan şeyleri akıllarına sokabilecek kadar başarılıysak biz buna devam edelim. Birbiriyle alakası olmayan insanları yan yana yazalım, belki vesile oluruz da evlenirler. Neymiş bu magazin basını! Hasan Şaş-Sevcan Orhan aşkı bir kez daha gösterdi ki tarih tekerrürden ibaret. Aşk yaşamıyoruz diyenlerin çoğunu, 1-2 ya da 6-7 ay sonra yan yana görüyoruz. Kimin hangi sözüne inanacağımızı şaşırdık.