Sevcan Orhan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Geçen hafta akciğerinden bir operasyon geçiren Sevcan Orhan, hastane odasından çektiği video ile sevenlerine “İyiyim” mesajı verdi.

Sevcan Orhan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama
Habertürk'ün haberine göre ünlü sanatçı Sevcan Orhan, 'Videotorakoskopi' operasyonu geçirmişti. Orhan, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Orhan, "Akciğerimde bir kitle olduğu ortaya çıktı. Çok küçük bir kitleydi. Şükürler olsun, kötü huylu olmadığı belliydi ama doktorum kitlenin alınmasını istedi. Kitle küçük olsa da, kötü huylu olmasa da, akciğer operasyonları ağır. İki gün yoğun bakımda kaldım. İyi olduğumu görmenizi istedim. Doktorum size daha güzel türkü söyleyeceğimi de belirtti" dedi.

Orhan'ın sağlık durumu hakkında menajeri Harun Belenkoğulları sosyal medya üzerinden de açıklama yaptı:

"Sanatçımız Sevcan Orhan Etiler'de bir hastanede gerçekleştirilen detaylı tetkiklerden sonra 15/05/2019 tarihinde Prof.Dr. Celalettin Kocatürk yönetiminde başarılı bir ''Videotorakoskopi'' operasyonu geçirmiştir. Tedbir amaçlı iki gün yoğun bakım servisinde gözlem altında tutulan Sevcan Orhan, sağlık durumundaki olumlu gelişmeler neticesinde ''Normal yatan hasta'' birimlerine alınmıştır. Sanatçının genel sağlık durumu her geçen dakika daha iyiye gitmekte olup, bir süre daha hastanede gözlem altında tutulacaktır.

Yazılı ve görsel medyada oluşacak her türlü bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve hali hazırda devam edecek tedavi sürecini olumsuz yönde etkilememek adına gerekli hassasiyeti göstereceğinize olan inancımızın tam olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz. Gerek görmeniz halinde konu ile ilgili en net ve doğru bilgi akışının tarafımızdan sağlanacağını ifade eder, hassas tutumunuz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz."


Orhan'ın açıklamasını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz!