Sevdiği şarkılarla Ata’yı anma konseri

İZDSO, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 78. yıl dönümünde Folkart sponsorluğunda dev bir konserle anacak.

Sevdiği şarkılarla Ata’yı anma konseri
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılarından oluşan "Atatürk'ü Anma Konseri"ni Folkart'ın Ana Sponsorluğu'nda Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirecek. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) işbirliği ile hazırlanan konser, 10 Kasım Perşembe saat 20.30'da başlayacak.

Fatih Erkoç sahnede

Gecede Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na solist olarak Türkiye'nin en değerli sanatçılarından Fatih Erkoç ile İzmir'in gururu Zafer Çebi Quartet eşlik edecek ve Ata'nın en sevdiği şarkıları seslendirecekler. Biletler internet üzerinden "www.biletinial.com"dan ya da Alsancak ve Karşıyaka D&R'lardan ve konserin yapılacağı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nden konser saatine kadar alınabilecek.
Konular Müzik