Sevenleri genç Abdülkadir'e ağlıyor!

Uşak’ta eski karısının evinin önünde pompalı tüfekle rastgele ateş açan B.K. o sırada yoldan geçen 17 yaşındaki Abdülkadir Koçaslan’ı başından vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan B.K. ve iki arkadaşı tutuklandı.

Sevenleri genç Abdülkadir'e ağlıyor!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Uşak'ta, boşandığı eşinin evinin önünde giderek pompalı av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş açan, yoldan geçen 17 yaşındaki Abdülkadir Koçaslan'ı başından vurarak ölümüne neden olan 28 yaşındaki B.K. ve 3 arkadaşı, polis tarafından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanırken 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olay, 10 Şubat gecesi Elmalıdere Mahallesi'nde meydana geldi. B.K, boşandığı eşinin ikinci evliliğini yaptığını öğrenince öfke krizine girdi.

KAÇTILAR

B.K, arkadaşları M.E. (30), Y.E. (17) ve İ.B'yi de (37) yanına alarak, eski eşinin evinin önüne gitti.

Yanında getirdiği pompalı tüfekle eve ve çevreye rastgele ateş eden B.K, yolda geçen Abdülkadir Koçaslan'ı başından vurdu. B.K. ve 3 arkadaşı, Koçaslan'ın kanlar içinde yere yığılması üzerine olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Silah seslerini duyan ve bir kişinin yerde yattığını gören çevre sakinleri polisi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından ağır yaralanan Abdülkadir Koçaslan'ı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Koçaslan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olaydan sonra kaçan B.K, M.E, Y.E. ve İ.B. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden B.E, M.E. ve Y.E. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİRİ SERBEST KALDI

Olayın ardından gözaltına alınan B.K, M.E, Y.E. tutuklandı. İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.