Sevenleri genç Deniz için dua ediyor!..

Atatürk Havalimanı’ndaki canlı bomba saldırısında başına isabet eden şarapnelle ağır yaralanan hukuk fakültesi öğrencisi Deniz Aksakal (21) 7 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Sevenleri genç Deniz için dua ediyor!..
Habertürk'ten Öznur Karslı'nın haberine göre İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 28 Haziran gecesi 3 canlı bombanın gerçekleştirdiği ve 45 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısında başından yaralanan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Aksakal ölüme direniyor. Patlamanın yaşandığı gün Almanya’dan gelen halası Çiğdem Aksakal Gezici’yi karşılamaya giden Deniz, başına isabet eden şarapnel parçaları nedeniyle bir haftadır yoğun bakımda tedavi görüyor.

‘EĞİL, DİYE BAĞIRDIM’

Deniz’in ailesi ve arkadaşları ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Anestesi ve Travmatoloji Bölümü’nde sabahlayıp onun için dua ediyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü öğrencisi olan Deniz Aksakal’ın babası Tuncay Aksakal dehşet dakikalarını, “Patlama olduğu sırada Deniz önümdeydi. Eğil diye bağırdım. İki eliyle başını tuttu... Sonra olanlar oldu” diye anlatıyor.

Doktorların 4 gün önce Deniz’in kritik 48 saati atlatması gerektiğini söylediğini belirten baba Aksakal, “Deniz direniyor. Genç vücudu ufak bir tepki versin istiyoruz. Şu ana kadar hiçbir tepki vermedi. İlk 48 saat önemliydi. İyi olacak, hepimiz onu bekliyoruz” dedi.

Hastaneden ayrılmayan hala Çiğdem Aksakal Gezici de umutla yeğeninden gelecek iyi haberleri bekliyor.