Sevenleri genç Gamze'ye ağlıyor!

Antalya'da mezun olmasına iki gün kala bir trafik magandasının sıkıştırması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki hemşire adayı Gamze Yılbaş, memleketi İzmir Gümüldür'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Sevenleri genç Gamze'ye ağlıyor!
'DOĞUM GÜNÜ VARDI'

Yeni Asır'dan Ceyhan Torlak'ın haberine göre
anne ve babası 3 yıl önce boşanan genç kız, eğitimini sürdürdüğü Antalya'da güvenlik görevlisi olan 44 yaşındaki annesi Döndü Bora ile birlikte yaşıyordu.

Yaklaşık 1.5 ay önce hem babasının ve hem de dedesinin babalar gününü kutlamak için İzmir'e gelen Gamze, bebeklikten 18 yaşına kadar olan fotoğraflarının bulunduğu albümleri hediye etmişti.

Kızının sanki yaşanacakları hissedip kendisine veda ettiğini söyleyen baba İsmet Yılbaş, "Babalar gününden bir hafta önce beni ziyaret etti. 27 Temmuz kızımın doğum günüydü. Ben de Antalya'ya gidip doğum gününü kutlayacaktım. Kutlama yerine cenazeye geldim. Kızımın ölümüne neden olan magandanın cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Dede Cemal Bora da, "Babalar günümü kutlamak için İzmir'e gelmişti. Sanki veda ziyareti gibiydi. Torunumun ölümüne sebep olanlar en ağır cezaya çarptırılsın" dedi.