Sevenleri Özlem Hanım için dua ediyor

İzmir'de damadını öldürüp, kızını ağır yaralayan "1001 surat" lakaplı baba Ali Aksoy'un torunu Arman Osmanoğlu, "Dedemin bir daha gün yüzü görmesini istemiyorum" dedi.

Sevenleri Özlem Hanım için dua ediyor
'BUNU SİZ İSTEDİNİZ'

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre
8 Şubat'ta Çiğli Sasalı'da meydana gelen olayda, müteahhit Murat Osmanoğlu ile birlikte çalıştığı eşi Özlem Osmanoğlu, evlerini önüne park ettikleri otomobilden indikleri sırada pusu kuran Ali Aksoy, "Bunu siz istediniz" diye bağırarak açtığı ateş sonucu kurşunlara hedef olmuştu.

Aksoy daha sonra cebinden çıkardığı şişedeki benzini otomobilin üzerine döküp ateşe verdikten sonra kaçmıştı.

ÇANDARLI'DA YAKALANDI

Kanlar içinde kalan Murat Osmanoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu ise Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri tarafından Çandarlı'da yakalanan 1001 Surat Aksoy tutuklanarak cezaevine kondu.

Ali Aksoy'un torunu Arman Osmanoğlu ise dedesinin en ağır cezayı almasını ve bir daha gün yüzü görmesini istemediğini söyledi.

'YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEY DUA ETMEK'

Arman Osmanoğlu, "Zaten cezaevi firarisiydi. Alacağı cezaların katlanacağını ümit ediyorum. Bu arada annem Özlem Osmanoğlu hala yaşam savaşı veriyor. Bizlerin tek umudu annemizin bize kavuşması, yapacağımız tek şey de dua etmek. Ancak önceki gün bir kez sol gözünü oynattı ve tekrar uykuya daldı. Bu küçük hareketten bile biz çocukları büyük sevinç yaşadık" dedi.