Sevgilisine cinsel birleşme için yalvarıyor!

İngiliz yayın kuruluşu BBC 3'nin 'Living Differently' adlı belgeselinde ilginç bir hikâye masaya yatırıldı. Sürekli Genital Uyarılma Bozukluğu'ndan mustarip 23 yaşındaki Amanda McLaughlin'in bir hayli zorlu hayatı belgesele konu oldu.

Sevgilisine cinsel birleşme için yalvarıyor!
Hürriyet'te yer alan habere göre İngiliz Metro gazetesinin haberine göre; Amanda, nişanlısı JoJo ile birlikte olmadığında bacaklarında ve pelvis  bölgesinde rahatsızlık hissediyor.

Sürekli orgazm olacakmış hissi yaşayan McLaughlin, "Cinsel münasebet sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorsunuz ama olmuyor" dedi. Amanda belgeselde, bazen ağlayarak nişanlısına onunla birlikte olması için yalvardığını anlattı.

Bir şeylerin yanlış gittiği 13 yaşında anladığını fakat teşhisin 19 yaşında koyulduğunu söyleyen Amerikalı genç kız, semtomlarla başa çıkmak için 30 farklı tedavi deniyor ve pelvis bölgesine buzla soğuk kompres yapıyor.

Amanda'nın annesi Victoria ise kızının cinsel olarak aktif olduğunu ve çok fazla münasebette bulunduğunu fark ettiğinde onun hayat kadını olduğunu düşünmüş.

ABD'deki Michigan Ünviersitesi'nden nöroloji doktoru Priyanka Gunta, Amanda'nın rahatsızlığına çözüm bulmayı umuyor fakat durumu çok nadir görüldüğü için de işinin zor olduğunu itiraf ediyor.