Sevgiliye atılan mesaj iki genci öldürdü!..

BURSA’da, yeni yılın ilk dakikalarında, iki grup arasında ’kız meselesi’ yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Sevgiliye atılan mesaj iki genci öldürdü!..

Kavgada ikisi de 25 yaşında olan Yusuf Yazıcı ve Fethi Meral öldü, 2 kişi de yaralandı. Jandarma, kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 00.45 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi Şehitler Caddesi’nde meydana geldi. Değirmenönü Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki G.D.Ş. adlı kız, aynı mahallede oturan Fethi Meral ile bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrılarak, merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Hakan Yazıcı ile arkadaş oldu. Ancak genç kız, bir süre sonra Hakan Yazıcı’dan ayrılarak eski sevgilisi Fethi Meral’e döndü. Bu gelişmeler yaşanırken genç kızın arkadaşları arasında cep telefonu ve mesaj aracılığıyla tartışma başladı.

Dün gece yine mesajlaşıp görüşen iki genç, ’hesaplaşmak’ için Değirmenönü Mahallesi’nde buluşmayı kararlaştırdı. Buluşma yerine Fethi Meral amcasının çocukları Ahmet Meral (24), Mehmet Meral (27) ile arkadaşı Mehmet Emin Yıldırım’ı (24) alarak geldi. Hakan Yazıcı da ağabeyi Yusuf Yazıcı, arkadaşları Metin Can (19), Fatih Özkan (21), Şevket Şahin (18), Yusuf Küçük (18), Ali Kemal Bayar (18), Mustafa Ali Ayda (22) ile geldi. Buluşan iki grup arasında kısa süreli tartışmanın ardından kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada, Yusuf Yazıcı, Fethi Meral, Hakan Yazıcı ve Fatih Özkan yaralandı. Olayda yaralanan bir gencin bir işyerine kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Yazıcı ve Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan Fethi Meral, yapılan müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Hastanede tedavi altına alınan Hakan Yazıcı ve Fatih Özkan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otosansit Jandarma Karakolu ekiplerinin sabaha kadar süren çalışmaları sonucu olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Kavgayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.