SEVGİLİYE ÖLÜM TUZAĞI

Gözünü kırpmadan vurdu! CNA Muhabiri Ahmet Ünsal'ın haberi.

SEVGİLİYE ÖLÜM TUZAĞI

Manisa'da, eski sevgilisini restorana davet eden kadın, yemek sırasında masanın altından tabancasını ateşledi. Dizinden ve topuğundan yaralanan eski sevgili hastaneye kaldırılırken yaralama olayını gerçekleştirilen kadın polis tarafından gözaltına alındı.


Olay, Arda Mahallesi Avnigemicioğlu caddesi üzerindeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre eşinden boşanan M.Ç.C. (42) ile 2 ay birlikte yaşayan A.B. (35), kısa süre önce M.Ç.C'den ayrıldı. Bu ayrılığı içine sindiremeyen A.B. son bir görüşme için M.Ç.C ile restoranda buluştu.    Restoranın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen A.B, bir eliyle, elinden tuttuğu sevgilisine masanın altından silahla 4 el ateş etti. A.B olay sonrası polise teslim olurken, yaralı M.Ç.C 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından sorgulanan A.B. M.Ç.C'nin zaman zaman kendisini rahatsız ettiğini belirterek "Restorandaki son buluşmamızda da tartıştık. Bana yine küfür etmeye başladı. Bunun için vurdum ve namusumu temizledim'' dediği öğrenildi.

AHMET ÜNSAL/CNA