Sevilen oyuncuları buluşturan proje

'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Kuzey Güney' ve 'Kara Sevda' gibi dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral, yeni bir projeye başlıyor.

Sevilen oyuncuları buluşturan proje
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Ay Yapım imzalı 'Şahin Tepesi' adlı dizinin çekimleri yakında başlıyor. Bir süredir cast çalışması yürüten Hilal Saral, ilk olarak Zerrin Tekindor'la, daha sonra ise Esra Dermancıoğlu ve Ebru Özkan ile anlaştı.

Genç oyuncu kadrosu için; Metin Akdülger, Kaan Yıldırım, Afra Saraçoğlu ve Hande Erçel'in de aralarında olduğu çok sayıda oyuncuyla görüşme yapan Hilal Saral, sonunda Vatanım Sensin'le yıldızı parlayan Boran Kuzum, 'Söz' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, 'Paramparça' projesindeki performansıyla beğeni toplayan Leyla Tanlar ve bir süre yurtdışında eğitim alan Mustafa Mert Koç'la  el sıkıştı.

Hafta başı afiş çekimi yapılacak olan dizide; Boran Kuzum, Zerrin Tekindor'un oğlunu; partneri Aybüke Pusat ise Ebru Özkan'ın kızını canlandıracak.

Senaryosunu Melek Gençoğlu ve ekibinin yazdığı dizinin flashback sahnelerinde, zaman zaman Zerrin Tekindor'un 25 yaş dönemine de yer verilecek.