Şevket Çoruh'u korkutan sahne!..

Murat Şeker'in yönettiği 'Hayat Sana Güzel' filminin intihar sahnesi, Haydarpaşa Limanı'nda çekildi.

Şevket Çoruh'u korkutan sahne!..

Filmin başrol oyuncusu Şevket Çoruh, bu zorlu sahnede dublör kullandı. Dublörü 50 metreden denize atlarken, Çoruh 2.5 metreden zorlukla atlayabildi!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, Murat Şeker'in yönettiği 'Hayat Sana Güzel' filminin çekimlerinde sona yaklaşıldı. Filmin geçtiğimiz günlerde Haydarpaşa Limanı'na kurulan setinde; filmde, Azmi İnşaat'ın sahibi 'Azmi Yapıcı'yı canlandıran Şevket Çoruh'un intihar sahnesi çekildi. İntihar sahnesinin çekimleri için; Hollywood filmlerinde de sıklıkla kullanılan bir düzenek hazırlandı. 'Decelander' isimli vinçli alet sayesinde Çoruh'un dublörü, 50 metre yükseklikten güvenli bir biçimde denize atladı. Sahne, farklı açıları yakalamak için birkaç kez tekrarlandı.

ÇORUH ZOR İKNA OLDU

İntihar sahnesinin çekimlerinde, Türkmenistanlı profesyonel bir dublör ekibi görev aldı. Şevket Çoruh'un, Boğaziçi Köprüsü'nün yüksekliğine yakın bir yükseklikte kurulan vincin üzerinden denize atlayan dublörü, çekimleri kazasız belasız tamamladıktan sonra sıra ünlü oyuncuya geldi. 3 metreye kurulan vinçten denize atlayacak olan Çoruh; bir türlü cesaretini toplayamayınca, set ekibini bir saate yakın bekletti. Daha sonra yönetmen Murat Şeker'in telkinleri ile 2.5 metreye indirilen platformdan denize atlamayı kabul eden Çoruh, sudan çıkar çıkmaz havluya sarındı.

'YILIN EN SÜRPRİZ FİLMİ OLACAK'

Çekimleri 2.5 haftadır devam eden filmin yönetmeni Murat Şeker, 'Hayat Sana Güzel'in yılın en sürpriz filmi olacağını iddia etti. Şevket Çoruh'un yanı sıra Hande Katipoğlu, Tuba Ünsal, Timur Acar, Hakan Bilgin, Dilberay ve Burak Sağyaşar'ın rol aldığı filminin çekimleri 1.5 hafta daha devam edecek.

ÖNER ÖNGÜN / SABAH İNTERNET SİTESİ