Şeyma Subaşı: "Acun her kadını etkiler"

Acun Ilıcalı'nın dünyaevine girmeye hazırlandığı Şeyma Subaşı, "Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler." dedi.

Şeyma Subaşı: "Acun her kadını etkiler"
Elele Dergisi'nden Filiz Şeref'in röportajı...

Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

Hiçbir zaman evlilik odaklı bir insan olmadım. Evliliği çok fazla hayal etmedim. Bana ilk kez gelinlik denerken nasıl bir gelinlik hayal ettiğimi sorduklarında, hiç gelinlik hayal etmediğimi fark ettim. Acun’dan önce de o hayallere hiç girmedim, giremedim. Belki yengeç burcuyum, olmalıydı, arkadaşlarımın hepsinin de vardı ama benim olmadı. Belki de bana bu hayal kurdurtulmadı.

Şeyma Subaşı oyuncu değil, şarkıcı değil, iş kadını değil, gazeteci değil; ama bizim hayatımızda. İnsanların durumu Acun ile ilişkilendirmesi normal aslında. Peki bunun sizde Acun’dan başka yanıtı var mı?

Acun her zaman çevresine de der ki, evet Şeyma Subaşı ismini benimle beraber duydunuz, ama kendini geliştiren, beni bir şekilde kullanmadan adını var etmeye çalışan bir yandan da kendisidir. Ablam bile bana ‘Senden ilham alıyorum’ diyor. Tüm arkadaşlarım da bunu söylüyor. Yön veren insan gibi oldum. Tabii bunun Instagram ile ilgisi büyük.

Her şey mi harika! Zor yanları var mı Acun ile birlikte olmanın?

Şöyle; adam 20 saat çalışıyor neredeyse. Adamın ‘dur’u yok. Her zaman Acun’un işi, toplantıları var. Bu hayatı biz de yaşıyoruz da, tabii ki Acun çok çalıştığı için yaşıyoruz. Ben gerçekten Acun gibi işine sarılan bir adam daha bilmiyorum. İnanılmaz bir beyin vermiş Allah ona ve o da çok iyi kullanıyor.

Tanımadan önce ne düşünüyordunuz?

11 yaşlarındaydım sanırım ve Acun Firarda izlerdim, hayrandım. ‘Şimdi sana devrettim bayrağı’ diyor, ben geziyorum.

İlişkinin başlarında gelgitleriniz olmuştur mutlaka...

Çok çok oldu.

Hangi noktada aşık olduğunuzu hissettiniz?

Bizim Acun ile birbirimize aşık olduğumuzu anladığımız dönem başlangıçtan 1.5 ay sonra oldu. Zamanla gelişen bir durum aslında. Şu anda ise bize bir şey olmaz demeyeceğim ama kolay kolay yıkılmayız biz. Çünkü o kadar zorluklardan ve öyle bir dönemden geçtik ki! Şu anda bizi ne yalan ne iftira ne de başka bir kişi etkiler. Hiçbir şekilde ilişkimiz sarsılmaz. Çünkü aşk ve sevgililikten başka bir boyuta taşındı ilişkimiz. O kadar birbirimize açığız ki, o kadar güveniyoruz ki! Acun’a kadınlar tarafından gelebilecek ilgiyi tahmin edersin. Ama bizim telefonlarımız da hep ortadadır, şifrelerimizi de biliriz, ne zaman arasak telefonlarımızı da açarız. O benim her şeyimi bilir onun her şeyini de ben bilirim. Bazı şeyleri ben alttan alırım, bazı şeyleri de o alttan alır. Dün bile bir olay yaşadık, ‘böyle bir şey olacak, benim yanlış yapmayacağım konusunda güven’ dedi. Ben zaten güveniyorum. Olduk yani biz gerçekten.

Hülya Avşar’ın programında Acun’un açıklamaları çarpıcıydı. Sizi ikna edenin o olduğuna özellikle değindi. Siz onun size aşık olma şekline aşık olmuş olabilir misiniz?

Evet doğru, ama Acun da aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler.
Konular Röportaj