Sezen Aksu, Önder Fırat'ı ikna etti!

Sezen Aksu, kızı İdil Fırat'ın Mert Fırat'la ilişkisini onaylamadığı için nişan törenine katılmayan Önder Fırat'ın düğününe gelmesi için devreye girdi. Çift, babalarının törene katılması için Barcelona'daki düğünü Çeşme'de yapmaya karar verdi.

Sezen Aksu, Önder Fırat'ı ikna etti!
Habertürk'ten Bülent İpek'in özel haberine göre Sezen Aksu, kızı İdil Fırat'ın Mert Fırat'la ilişkisini onaylamadığı için nişan törenine katılmayan Önder Fırat'ın düğününe gelmesi için devreye girdi. Çift, babalarının törene katılması için Barcelona'daki düğünü Çeşme'de yapmaya karar verdi.

Nisan'da tanışıp, Mayıs'ta ilişkiye başlayıp, Haziran'da nişanlanarak sanat dünyasının en yıldırım aşklarından birine imza atan Mert Fırat ile İdil Fırat, 8 Eylül'de evleniyor. Düğünlerini Barcelona'da yapmayı planlayan çift, baba Önder Fırat'ın nikah törenine katılması için düğün yerine Çeşme'deki bir otele aldırdı.

KIZININ NİŞAN TÖRENİNE KATILMAMIŞTI

Televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü oyuncusu Mert Fırat'ın İdil Fırat'ın babası ünlü iş adamı Önder Fırat'tan onay almadığı, Önder Fırat'ın aile arasındaki nişan törenine bu yüzden katılmadığı konuşuluyor.