Sezen Aksu oy kullanırken terör estirdi

Şarkıcı Sezen Aksu sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı. Aksu'nun yanında bulunan bir kişi gazetecinin üzerine yürüdü...

Sezen Aksu oy kullanırken terör estirdi
İHA'nın haberine göre Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere sabah saatlerinde Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Orta Okulu'na geldi. 1266 nolu sandıkta oyunu kullanan ünlü şarkıcının sinirli halleri dikkat çekti.

Aksu basın mensuplarının kendisini oy kullanırken görüntülenmesine tepki göstererek, görevlilerden çekim yapılmamasını istedi. Bunun üzerinde Sezen Aksu'nun yanındaki bir kişi basın mensuplarının üzerine yürüdü.

Şahıs “Buranın müdürüyüm Sezen hanımı çekmeye iznin var mı?” diyerek, basın mensuplarının üzerine yürüyerek, çekim yapmasını engellemek istedi.

Sezen Aksu oy kullanırken terör estirdi

Oy kullanan Sezen Aksu, basın mensuplarının ısrarlı sorularına, "Oyumu kullandım. Bir şey söylemiyorum" dedikten sonra okuldan ayrıldı.

Oy kullanırken basın mensuplarına tepki gösteren ünlü sanatçı okuldan çıkarken kendisini görüntüleyen basın mensuplarının hangi kurumdan olduğunu da sormayı ihmal etmedi.