Sezen Aksu: 'Sıradan bir hayat sürmek istiyorum'

Yakın dostları Emel Müftüoğlu ve Müjde Ar'la gittiği Marmaris’te bir pastanede soluklanan Sezen Aksu, "Sizler gibi mutevazi, sıradan bir hayat sürmek istiyorum" dedi.

Sezen Aksu: 'Sıradan bir hayat sürmek istiyorum'
Güneş'ten Ender Türkkan'ın haberine göre geçen yaz "Sahneleri bırakıp Seda Sayan gibi yaşayacağım" diyen Sezen Aksu, son dönemde ciddi sağlık sorunları yaşıyor. Böbreklerinden rahatsız olan sanatçı, yanından ayrılmayan yakın dostları Müjde Ar ve Emel Müftüoğlu’yla Marmaris’in İçmeler Mahallesi’ndeki detoks ve terapi kampına girdi.

Marmaris’in en işlek noktalarından Atatürk Caddesi’ndeki bir pastanede soluklanan Aksu, yunuslarla terapi bölümüne de gittiği kampla ilgili “Emel, daha önce defalarca gelmiş, şimdi beni de getirdi. Şu ana kadar gayet iyi gidiyor” dedi.

Hep aynı şeyleri soruyorlar

Yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla sohbet eden Aksu, sosyal medyada hakkında yorumlar için “Herkesin bir görüşü var. Onlar da görüşlerini açıklıyor. Takılmıyorum bu konuya o kadar” dedi.

Sanatçı, neden talk şovlara katılmadığını soranlara ise “İnanın sadece mütevazı, sıradan bir hayat sürmek istiyorum sizler gibi. Onu da yaşıyorum. Evet, talk şov programlarına katılmıyorum, röportaj vermiyorum. Bunu prensip edindim.  Hep aynı şeyleri soruyorlar. Müziğim dinlesin başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.  

Sezen Aksu: 'Sıradan bir hayat sürmek istiyorum'

Sezen Aksu: 'Sıradan bir hayat sürmek istiyorum' - Resim : 2

HABERE İLİŞKİN GENİŞ DETAYLARI CURCUNAMEDYA.COM'DA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..