Sezen Aksu'nun acı günü!..

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun öz amcası olan ve bir dönem Pazar ve Hemşin ilçesinde mal müdürlüğü görevinde bulunan Özcan Yıldırım (78), Rize'de kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Sezen Aksu'nun acı günü!..

Turne için ABD'de bulunan Sezen Aksu'nun, acı haberi aldıktan sonra kuzenlerini arayıp yaklaşık 1 saat konuştuğu ve ağladığı öğrenildi.

Rize'nin Pazar ilçesinde oturan ve uzun yıllar Pazar ile Hemşin ilçesinde Mal Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özcan Yıldırım, bir süre önce yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sezen Aksu'nun öz amcası olan 78 yaşındaki emekli memur Özcan Yıldırım, doktorların dün (pazar) akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Acı haberi turne için gittiği ABD'de alan Sezen Aksu'nun, kuzenleri Nevin Akpolat, Pervin Genç ve Teoman Yıldırım'ı telefonla arayarak yaklaşık 1 saat konuştuğu ve ağladığı öğrenildi.

7 çocuk babası Özcan Yıldırım, bugün (pazartesi) Pazar Sahil Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Pazar Mahallesi Belediye Mezarlığında toprağa verilecek.

KENAN TAŞKIN / AHT