Sigaradan kurtul hayata tutun!

Sigarayı bırakmak için her yolu deneyip hala bu kötü alışkanlıktan kurtulamadınız mı? Neosante Clinics Dr. Ersal S. Işık sigaradan kurtulmanın yollarını anlattı.

Sigaradan kurtul hayata tutun!
Kararlı olun

Akşam'da yer alan habere göre
öncelikli gereklilik sigarayı bırakmaya karar vermektir. Sonrasında yardımcı ve aynı zamanda bilinen tedaviler olarak; akupunktur, nikotin bantları ve sakızları ya da çeşitli ilaçlar kullanılabilir. Ancak bizim tecrübemiz kullandığımız rezonans terapilerinin sigara bırakma konusundaki etkinliğinin, diğer yöntemlerden açık ara önde olduğu yönündedir.

TEK SEANS YETERLİ

Rezonans terapileri vücudun ufak enerjetik uyaranlarla (frekanslar yoluyla) sigaraya karşı duyarsızlaştırılması olarak anlatılabilir. Her maddenin bir enerjetikpaterni vardır ve rezonans terapilerinde maddenin kendisi değil bu enerjetik izi kullanılır. Yapılan işlem sigaraya ait frekans paterninin vücuttan silinmesidir. Genellikle tek seans yeterlidir ve bu seansla kişinin sigara karşı isteği dramatik ve kalıcı olarak azalır.

İŞTAH AZALIYOR

Rezonans terapileri sigarayı bırakmak amacıyla kullanılabileceği gibi kişinin iştahının azaltılması ve zayıflama amacıyla da kullanılabilir. Yani bu terapilerle sigara bırakma sonrasında kilo alma halinin büyük ölçüde önüne geçebiliyoruz. Ya da sigara bırakma sonrası birkaç kilo alınsa bile yapılan ek seanslarla kişilerin eski haline dönmelerini sağlayabiliyoruz.

DESTEK GEREKEBİLİR

Rezonans terapileri sigarayı bırakma amaçlı kullanıldığında genellikle tek seans yeterlidir. Bazı durumlarda, birkaç gün içinde yapılacak destek seansları gerekebilir ya da kişinin psikolojik halini desteklemek için yine frekans ya da homeopati kökenli başka terapiler de eklenebilir.

HİÇBİR YAN ETKİ YOK

Sigara bırakma konusu rezonansterapilerinin en çok bilinen yanı olsa da bu terapiler kilo aldıran problemli gıdalara karşı iştahı azlatmak (tatlılar ya da hamurişleri gibi) ya da alkolü bırakmak için kullanılabilir. Bunun yanında çikolata ya da kahve-kola bağımlılığında da kullanılabilir. Birçok farklı sağlık probleminde süregiden tedavileri desteklemek için kullanılabilen bu terapilerin herhangi bir yan etkisi de bulunmamaktadır.