Siirt'te terör operasyonu: 1 şehit

Siirt'in Eruh İlçesi'nde kırsalında yürütülen operasyonda Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 asker de yaralandı

Siirt'te terör operasyonu: 1 şehit
Habertürk'ten Mehmet Kayahan'ın haberine göre Siirt'in Eruh İlçesi Çırav Dağı Akmeşe Bölgesi'nde 3. Komando Tugay Komutanlığınca, sabah saatlerinde terör örgütü PKK'ya yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Arazideki arama tarama faaliyeti sırasında bir grup PKK'lı terörist güvenlik güçlerine ateş açtı.

Açılan ilk ateşte Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, gönderilen helikopterle Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye ekipler sevkedilerek, teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon devam ediyor.

Siirt'te terör operasyonu: 1 şehit

SAVAŞ BİZİM İÇİN DÜĞÜNDÜR

Uzman çavuş Ferhat Gözen'in şehit haberi, askeri yetkililer tarafından Perilikaya Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Haberle şehidin annesi Asiye ve babası Mehmet Gözen gözyaşlarına boğuldu. Çifti, askerler ve komşuları teselli etmeye çalıştı.

2 yıl önce vatani görevini tamamlayan, 10 ay önce de uzman çavuş olarak göreve başlayan şehit Ferhat Gözen'in sosyal medyada, 'Arkamızdan ağlayacak kimsemiz olmasa bizim için savaş gerçekten düğündür. Lakin annemizi babamızı sevdiklerimizi düşünüp duruyoruz' paylaşımı yaptığı görüldü.