Sıkı dostların arasına İdil Fırat girdi!..

Arda Turan'la Kıvanç Tatlıtuğ'un eski aşkı İdil Fırat'ın birlikte olduğu haberleri dostluk bitirdi! Tatlıtuğ, yakın arkadaşı Turan'la konuşmuyor...

Sıkı dostların arasına İdil Fırat girdi!..

Biri İspanya'nın Atletico Madrid takımının en önemli oyuncusu Arda Turan, diğeri ise oynadığı dizi ve filmlerle ünü sınırları aşan Kıvanç Tatlıtuğ... Bu ikiliyi bir zaman hep yan yana görürdük. Arşivlerde onlarca fotoğrafları vardır. Kıvanç Tatlıtuğ, arkadaşı Arda Turan'ı en önemli maçlarında yalnız bırakmazken, İspanya'ya transfer olduğunda bile genç yıldızın yanına ilk giden isimlerdendi.

KIZGINLIĞINI İLETTİ!

Sıkı dostların arası şimdilerde son derece açık. Hem de öyle böyle değil. Kıvanç Tatlıtuğ, eski dostuna öylesine kızmış ki; telefon açıp konuşmamış dahi! Ortak arkadaşları vasıtasıyla kızgınlığını Arda Turan'a ileten ünlü oyuncu, bitirmiş dostluğunu. Bu dostluğun bitmesinin nedeni ise İdil Fırat'mış. Bildiğiniz gibi Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ ile bir süre aşk yaşamış hatta ikili evlilik planları yaparken ayrılmıştı. Sosyetik güzelin adı; bir süredir Arda Turan ile anılıyor. Hatta İdil Fırat ile Turan'ın Madrid'de 1 aydır aşk yaşadıkları ve aynı evde kaldıkları bile iddia edildi. Arda Turan'ın nişanlısı Sinem Kobal ile ayrılmasının nedeninin de bu yasak aşk olduğu konuşuldu. Bu söylentiler; dostluk bitirecek noktaya vardıysa gerçeklik payı da yüksektir. 

UFUK ÖZCAN / TAKVİM İNTERNET SİTESİ