Sıla’yı duygulandıran sürpriz

17 yaşındaki genç hayranı, kendi yaptığı yağlı boya tablosunu, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği 'ON’dan Kalan' konser serisine devam eden Sıla'ya hediye etti. Güzel şarkıcı, sürprizi görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Sıla’yı duygulandıran sürpriz
Sözcü'de yer alan habere göre 10. sanat yılını ‘ON'dan Kalan’ konserler serisiyle kutlayan Sıla, dün akşam yine seyircisiyle buluştu. Bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı şarkılarını, sahne performansıyla pekiştiren güzel sanatçı, Balmain ve Rouland Mouret marka kıyafetleri ile de göz doldurdu.

Güzel isme, konser sonunda ise beklemediği bir sürpriz yapıldı. Batmanlı güzel sanatlar lisesi öğrencisi olan genç hayranı Jiyan Baytar'ın kendisi için yaptığı yağlı boya tabloyu görünce son derece mutlu olduğu gözlenen başarılı sanatçı, 17 yaşındaki genç hayranına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre resmi inceleyen ve yetenekli hayranı ile sohbet eden Sıla, genç Jiyan'ın Batman'da bir konser vermesi yönündeki taleplerine ise “İnşallah… Neden olmasın” yanıtını verdi.

Sıla’yı duygulandıran sürpriz