Silikon soruşturması tamamlandı!

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen tutuklu kuaförün 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Silikon soruşturması tamamlandı!
Hürriyet'te yer alan habere göre müştekilerden hemşire Merve Keleş'in sanıkla arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve 400 lira karşılığında dudaklarına dolgu yaptırdığı belirtilen iddianamede, Soner G'nin yaptığı botoks uygulamasının bir müştekinin eşi tarafından sosyal medyadan canlı olarak yayınlandığı bilgisine de yer verildi.

Adana'da internet üzerinden kendisini "estetik uzmanı" olarak tanıtıp aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 3'ü kadın 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına neden olduğu iddia edilen kuaför hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde çalışan hemşire Merve Keleş (22) ile Z.U. (30) ve G.S. (33) isimli kadınlara 300 ile 400 lira arasında para karşılığı dudak dolgusu, G.S'nin eşi C.S.'ye (39) ise botoks yaptığı yaptığı iddia edilen kuaför Soner G. (34) hakkında "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanuna muhalefet" suçundan başlatılan soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı Hatice Ünal'ın hazırladığı iddianame, Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Savcı, "kuaförün diploması olmadığı halde, menfaat temin etmek amacına yönelik olmasa bile, hasta tedavi eden veya tabip unvanını takınması" nedeniyle 5 yıla kadar hapis, bin güne kadar adli parayla cezalandırılmasını istedi.

İddianamede, Soner G'nin sosyal paylaşım sitesinde kendisini medikal estetik uzmanı olarak tanıttığı, müştekilerden Z.U. ve G.S. ile arkadaşlık kurduğu anlatıldı.