SILVIO, KAMUSAL ALANDA DA ALEM YAPMIŞ!

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile birlikte söyleyen iki escort kız, ülkeyi sarsmaya devam ediyor..

SILVIO, KAMUSAL ALANDA DA ALEM YAPMIŞ!

72 yaşındaki lider ile çok samimi konuşmaları basına sızan Patrizia D'Addario'dan sonra bir başka genç kız, Barbara Montereale de Berlusconi'nin Roma ve Sardunya'daki evinde partilere katıldığını, karşılığında da 10 bin euro aldığını söyledi. Başbakan ile 4 Kasım 2008'de Roma'daki resmi ikametgahı Grazioli Sarayı'nda tanıştıklarını söyleyen Barbara, “O partiye Patrizia ve Lucia adlı iki kızla gittik. Çılgın partinin kanıtı resimler 
 

Ben otele geri döndüm ama Patrizia geceyi Berlusconi ile geçirdi” diye konuştu. 23 yaşındaki genç kız, Saray'ın tuvaletinde Lucia ile birlikte çektikleri fotoğrafları Repubblica gazetesine verdi. Berlusconi bugüne kadar iddiaları “asılsız ve iğrenç” olarak değerlendiriyordu. Ancak bu fotoğrafların ortaya çıkması, lideri zor duruma soktu.

Önce belgesel izletti

Aynı kadınlarla birkaç ay sonra bu kez Berlusconi'nin Sardunya Adası'ndaki villasına gittiğini söyleyen Barbara, “Bizi içeri aldıktan sonra Berlusconi bize kendisi ile ilgili bir belgesel izletti. Bunun ardından 'İyi ki Berlusconi var'adlı bir şarkı söyledik. Villada 20 kadar kız vardı, tek erkek oydu. Hepimize geldiğimiz için 5 bin euro değerinde kelebek şeklinde mücevher dağıttı. Ona paraya ihtiyacım olduğunu söylediğim için bana da fazladan 5 bin euro nakit verdi” diye konuştu. Barbara, tüm bu parti organizasyonlarının Barili iş adamı Gianpaolo Tarantini tarafından organize edildiğini, bu adamın Berlusconi'ye kadın ayarladığını ve karşılığında ihaleler kazandığını öne sürüyor. Tarantini hakkında ise Bari'de yolsuzluktan açılan soruşturma devam ediyor.