Şimdi de Fahriye Evcen'in ayakkabılarına taktılar!

Eşi Burak Özçivit ile birlikte Maldivler’de balayı yapıp yurda dönen Fahriye Evcen, kırmızı bir ayakkabıyla fotoğraf paylaştı. Evlendiğinden beri sürekli eleştirilen oyuncunun bu kez de ayakkabısının ayağında büyük gözükmesi takipçilerine konu oldu.

Şimdi de Fahriye Evcen'in ayakkabılarına taktılar!
Akşam'da yer alan habere göre 29 Haziran’da Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen’in mutlu günü birçok eleştiriyle mahal olmuştu. Düğün tarzı ve balayı tercihiyle Neslihan Atagül’e benzetilen Evcen, birçok hareketiyle özenti olmakla suçlanmıştı.

Paylaştığı her karede takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Evcen, bu kez Maldivler‘de yaptığı balayı tatilinde çekilmiş bir fotoğrafla gündeme oturdu.

Güzel oyuncu, ağaçlar içinde çekilmiş bir karesini yayımladı. Ancak güzel oyuncunun tercih ettiği kırmızı ayakkabının kendisine 1 numara büyük geldiği gözlendi.

Takipçilerinin de gözünden kaçmayan bu detay sosyal medyada alay konusu edildi. Takipçileri oyuncuyu ‘Ya sen Fahriye’sin o ayakkabıları seneye de mi giyeceksin?’, ‘Çok rüküşsün’ ‘Ayakkabıyı 8 sene giyeceksin sanırım’ sözleriyle ti'ye aldı.