Şimdi de yapımcıları birbirine girdi!..

İki ezeli rakip Demet Akalın ile Hande Yener arasında yaşanan ‘Kimin şarkısı daha çok tıklandı’ kavgası alevlendi. Şimdi de iki ünlü şarkıcının yapımcıları birbirine girdi.

Şimdi de yapımcıları birbirine girdi!..
Bugün'de yer alan habere göre her alanda birbirleriyle büyük bir çekişme içinde olan Hande Yener ve Demet Akalın, bir süredir şarkılarının YouTube’daki tıklanma sayıları üzerinden atışıyorlardı. Birbirlerini rakamları çarpıtmakla suçlayan iki ünlünün kavgasına şimdi de yapımcıları dahil oldu.

ERKEK GİBİ DAVRANMAK LAZIM

Yener’in yapımcısı Polat Yağcı, Demet Akalın’ın ‘İhanet’ adlı şarkısının tıklanma sayısında manipülasyon yapıldığını iddia etti. Yağcı’nın bu iddiasına oldukça sert bir çıkış yapan Akalın’ın yapımcısı Samsun Demir, “Elde kanıt olmadan bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Kanıt varsa da mercii belli; savcılığa gidip başvuracaklar. Bu iddialar hem kendilerini hem de tüm sektörü yıpratıyor. Burada dik durmak, erkek gibi davranmak ve dedikodu yapmamak lazım” diyerek cevap verdi.

‘YOUTUBE’ VERİLER SAHTE DEDİ

Yaşanan bu gelişmeler üzerine YouTube, NetD adlı müzik platformunun verilerinin sahte olduğunu ve rakamlarını onaylamadığını açıkladı. Bu gelişmenin üzerine de Yağcı, Akalın’ın yapımcısı Samsun Demir’e yüklenerek, “Biz bugüne kadar hiç omurgasız olmadık ve dik duruşumuzu bozmadık. İspatlasın diyenler şimdi ne yapacak onu çok merak ediyorum. Erkek gibi davranıp yaptıklarını itiraf edecekler mi yoksa sahte mutluluklarla hayal kurmaya devam mı edecekler” dedi.