Sinan Akçıl daldan dala konuyor!...

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Otilia’ya aşkını haykıran Sinan Akçıl, önceki gece çapkınlık turundaydı. Barda tanıştığı kızları evine davet eden Akçıl, bu kez eğlendiği esmer güzele ‘Sevgilim ol’ diye haykırdı.

Sinan Akçıl daldan dala konuyor!...
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre güzel sunucu Ebru Şallı'yla 2 yıllık birlikteliği ihanet yüzünden biten popçu Sinan Akçıl, kural bozmadı… Şallı'yı şarkıcı Ayşe Akın ve oyuncu Müjde Uzman'la aldattığı iddia edilen Akçıl, önceki akşam yaptığı kaçamakla "Huylu huyundan vazgeçmez" dedirtti.

Sinan Akçıl daldan dala konuyor!...

İHANET REKORTMENİ

Şallı'yla ayrıldıktan sonra aşk hayatında gaza basan Akçıl, önce Justin Bieber'ın eski sevgilisi Porto Rikolu model Alexandra Rodriguez'le birlikte olmuş, yaklaşık 2 ay önce ise Rumen popçu Otilia ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Önceki akşam Nişantaşı'ndaki 'Barcode' adlı mekanda eğlenen ünlü popçu, içeride tanıştığı esmer bir güzelle samimiyeti ilerletince "Otilia'nın pabucu dama atıldı" diye yorumlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde müziğin ritmine kapılarak esrarengiz güzelle sarmaş dolaş dans eden Akçıl, kafasından çıkardığı şapkayı da esmer güzele verdi.

Sinan Akçıl daldan dala konuyor!... - Resim : 2

"SEVGİLİM OL"

Mekandan kız arkadaşıyla birlikte ayrılmak isteyen çapkın popçunun planı gazetecileri görünce bozuldu. Akçıl, mekandan tek başına ayrılırken hemen ardından da yüzünü montunun kapüşonuyla gizleyen esmer güzeli çıktı.

Sinan Akçıl daldan dala konuyor!... - Resim : 3

Gazetecileri atlatmaya çalışan Akçıl, aracına bindi. Kız arkadaşı ise onu taksiyle takip etti. İkili Levent yolunda ilerlerken Akçıl, bir ara aşka gelip taksideki güzele "Sevgilim ol!" diye bağırdı.

Popçunun bu hareketi herkesi şoke ederken ikilinin ihanet gecesi şarkıcının Maslak'taki dairesinde son buldu.