Sinan Akçıl ve Otilla ilk kez aynı karede!

Uzun süredir magazin kulislerinde konuşulan Sinan Akçıl, Otilla aşkı önceki gece ilk kez belgelendi. Ebru Şallı ile olan birlikteliğini noktaladıktan sonra birçok kişi ile anılan Akçıl, aradığı mutluluğu Rumen Otilla’da buldu.

Sinan Akçıl ve Otilla ilk kez aynı karede!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Ebru Şallı ile 2 yıllık birlikteliğinin ardından adı birçok güzel ile anılan Sinan Akçıl, aradığı mutluluğu Rumen Otilla’da buldu.

Justin Bieber’ın eski sevgilisi Alexandra Rodriguez ile aşk dedikodularının çıkmasının ardından sık sık Amerika’ya giden Akçıl’ın neden gittiği ise kısa süre önce ortaya çıktı. 24 yaşındaki Otilla ile Amerika’da buluşan Akçıl, sonunda İstanbul çıkartması yaptılar.

Kuralları hiçe saydılar

Önceki gece Cihangir’de bir mekanda sarmaş dolaş eğlenen yeni aşıklar, trafik ışıklarında görüntülendi. Flaşların patlaması ile yüzünü saklamaya çalışan Akçıl, bu amacında başarılı olamazken, Otilla’da donup kaldı. Otilla’nın yüzündeki şaşkın ifade ise fotoğraflara böyle yansıdı. Yaşanan kısa şaşkınlığın ardından kendilerine gelen ikili, şoförlerine gaza basmasını söyledi.

Trafiğin açılması ile gaza basan şoför, hiçbir trafik kuralına aldırış etmeden çevredekilerin hayatlarını riske atarak uzaklaşmak istedi. Hızla Beşiktaş Tüneli'ne giren araç 120 km hıza çıkarak sınır tanımadı.

Daha sonra Kağıthane tüneline giren araç  gözlerden uzaklaştı. Tünellerden doğru Maslak’ta bir siteye giren ikilinin aşkları da bu şekilde belgelenmiş oldu.