Sinan Akçıl'ın başı eski aşklarıyla dertte

Sinan Akçıl eski aşkı Ayşe Akın'la aynı mekanda pişti oldu. Bir diğer sevgilisi Hadise'nin de kulaklarını çınlatarak yeni aşkı Otilia'yı kıskandıklarını ima etti. 'İsterse onları buluşturayım' dedi.

Sinan Akçıl'ın başı eski aşklarıyla dertte
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre ünlü müzisyen Sinan Akçıl, katıldığı bir açılışta Ebru Şallı'dan önceki sevgilisi Ayşe Akın'la pişti oldu. Mekan çıkışı muhabirlerin “Ayşe Hanım içerideydi. Kendisiyle karşılaştınız mı?” şeklinde sorusuna Akçıl şu sözlerle yanıt verdi;

GÖRSE SELAM VERİRMİŞ!

“Onu tanıyorum tabii. Pişti olmadık ama. Görseydim kendisine selam verirdim ki o da beni görse selam verirdi. Çok sular geçti o derenin altından.” 

'OTİLİA'YA DÜŞKÜN GÖRÜNÜYORLAR'

Sinan Akçıl ayrıca “Hülya Hanım (Açıkgöz), yani Hadise'nin ablası, sevgiliniz Otilia'ya 'Otilia kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi kız' şeklinde mesaj yolladı. Siz ne diyeceksiniz bu konu hakkında?” şeklindeki soruya “Hülya kim? Hülya Avşar mı? Ben Hülya Avşar dışında başka Hülya tanımıyorum. Bence Otilia'yla buluşsunlar. Ona çok düşkün gözüküyor. Otilia ona bir randevu versin. Otursunlar yemek yiyip, aralarında halletsinler” şeklinde sert bir cevap verdi.